| Reklamefotograf | | Pressefotograf | | Kunstfotograf | | Modefotograf |
| Bilfotograf |

Aarhus C © Copyright

Handcrafted with love
by Michael Berg

Da Trump blev valgt ..- klik for at se mere

Da Donald Trump bliv valgt i USA, slog jeg, som mange andre, underkæben mod gulvet ! Derfor besluttede jeg mig for at finde ud ” hvorfor ” . Hvem var de mennesker der havde valgt klovnen ind ? Turen gik til sydstaten New Orleans – eller “cancer ally ” som området også kaldes – pga det enorme antal af cancer ramte beboere, uden nogen hjælp at hente . Med andre ord skal de klare sig selv ! For der er ingen sikkerhedsnet ,hvis du ikke er i arbejde og dermed har en sundhedforsikring . 

Mit focus var portætter af de mennesker jeg mødte på min vej, sammenholdt med de historier deres liv bestod af og /eller vores fælles oplevelser . En tidligere udsendt soldat med svær PTSD, der boede hjemme i en alder 43år og store ar på sjælen . Der var intet sikkerhedsnet til at hjælpe ham- hans løsning var 6-8 øl for dulme tankerne .

” Indianer Kvinden ” er bare 63 år gammel – men ligner en på 85år – alkohol og et hårdt liv prægede hende – men hun var rar som dagen var lang og meget gæstfri . Noget livet helt sikkert ikke havde budt hende ..

” Du er også bare en venstre orienteret europærer ” hvæsede han, klar til at stikke mig een på låget – for han ville ikke fotograferes . Ikke med det første ihvertfald, men det ændrede sig . Han var en stolt Trump & Pence fan , tidligere olie platform arbejder der havde der havde mistet arbejdet til en mexicaner ,der var billigere i timen . Han glædede sig til “the wall” og Trump der skulle ændre alt .. Næsten selvsagt var han ikke en stor fan af indvanding til USA. Skuddet er det første jeg tog af ham -lige der hvor han var klar til at slås .

” Onkel Tom ” som jeg har døbt billedet af natportier Tim, fra hotellet i Crowley . Vi talte i over 3 timer den nat, udenfor hotellet .Om løst og fast men mest om “back then “. Dengang hvor der var raceadskillelse i USA, Tim savnede på en forunderlig vis den tid – for der viste du hvad du skulle i dit liv ! Der var ingen forventninger, ingen karriere- det var bare nemmere når alt var forudbestemt . Men Tim var uhyggelig velunderrettet om historien ,begivenhederne og meget opmærksom på udviklingen for specialt de sorte i USA . Fra hans perspektiv havde den sorte befolkning mistet stoltheden i søgen på rigdommen, karrieren og måske det samme liv som de hvide . Derfor var det nemmere “back then” hvor familien betød alt .